Veilige betalingsmethoden

We vinden het belangrijk dat je eenvoudig en comfortabel online bij ons kunt bestellen. Daarom bieden we verschillende betalingsmethoden aan:

1. iDEAL

Ook is het mogelijk om makkelijk en veilig via je eigen bank te betalen met iDEAL. Om met iDEAL te betalen hoef je alleen de instructies in het bestel menu op te volgen. 

2. Vooruitbetaling met 3% korting

Onder het motto „Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag ook kunt doen" kun je de kast natuurlijk ook direct bij bestelling betalen. Gewoon overmaken zodra je de rekening hebt ontvangen en spaar daardoor 3%.

3. Creditcard

Ook is het mogelijk om makkelijk en veilig per creditcard te betalen. Wanneer deze betalingsmogelijkheid de voorkeur heeft, volg dan de instructies bij het bestellen!

4. PayPal

PayPal is een zeer veilige betalingsmethode waar je volledig beschermd bent. De betaling met PayPal verloopt via de gebruikelijke voorwaarden.

5. Bestellen op rekening

Makkelijk configureren, opbouwen, blij zijn! Als je kast staat betaalt je pas de rekening gemakkelijk per bankoverschrijving.

Echter om de kast in productie te nemen moet 40% aanbetaald worden. De overige 60% kun je direct betalen na het ontvangst van de goederen.