Gratis 2-manslevering

Totaalservice bij jou thuis

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

icon 1

100% Meubels op maat - gratis levering

icon 2

Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over het configureren, bestellen, betalen en de levering.

toon alle Algemeen Kasten, schappenkasten & Co. Gestoffeerde meubels
Alle meubels worden volledig op maat gemaakt. De prijzen zijn daarom volledig afhankelijk van de configuratie en die is steeds weer anders. Tijdens het configuratieproces wordt voortdurend de actuele prijs weergegeven.
De meubels worden in Duitsland geproduceerd.
Nee, je kunt ons ook een schets met de gewenste maten van je meubel opsturen. Wij ontwerpen het dan voor je en sturen je een aanbieding toe. Hiertoe kun je ons makkelijk per e-mail bereiken.
Nee, dat is helaas niet mogelijk.
Als je nieuwe meubels eenmaal geconfigureerd zijn, duurt het maar kort tot de verzending. Kasten (zonder massief hout, glazen, lak- of kaderfronten) worden binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland (excl. eilanden) binnen 2-4 weken verzonden. Voor kasten met glazen, lak-, spiegel- of kaderfronten bedraagt de verzendtijd 6-8 weken en voor meubels met massief hout 5-7 weken. Houd er rekening mee dat de verzendingstijden voor eilanden langer zijn. Wij zullen het exacte verzendingsdatum met jou bespreken!
De meubels worden zeer goed verpakt, zodat er geen problemen optreden bij het transport. Als je levering toch beschadigd aankomt, ontvang je natuurlijk snel gratis een nieuwe onderdeel. We vinden het belangrijk dat je meubels op maat onbeschadigd aankomen, zodat je er meteen van kunt genieten. Tot de kast intact bij je aangeleverd is, dragen wij het risico.
Wij leveren op dit moment naar de volgende landen: Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, België en Engeland. Algemene informatie over onze levervoorwaarden buiten Nederland vind je hier. In principe kunnen we echter ook naar andere landen leveren. We hebben ook al kasten naar de Verenigde Staten, naar Spanje en naar Italië gestuurd. Neem contact met ons op en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.
Je bestelling wordt altijd gratis op de plaats van gebruik afgeleverd. Voorwaarde hiervoor is echter dat er een toegangs-, keer- en losmogelijkheid voor een vrachtwagen is en dat de plaats van gebruik bereikbaar is. Gelieve er begrip voor te hebben dat de levering ook enkel tot aan de trottoirrand kan gebeuren indien je gebruiksplaats hoger is dan de 4de verdieping en er geen lift is en indien het een eilandlevering betreft. Dit geldt voor leveringen naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Vind hier meer informatie over onze leveringskosten. Indien gewenst is echter ook een contactloze levering mogelijk.

We bieden diverse betalingsmethoden aan:

  • creditcard
  • op rekening met 40% vooruitbetaling
  • bankoverschrijving (vooruitbetaling) met 3% korting
  • iDEAL
  • PayPal

Leveringen naar Nederland, België, Luxemburg en Duitsland zijn gratis - met uitzondering van eilanden. Voor leveringen naar eilanden berekenen we de kosten op aanvraag.

Voor Zwitserland en Oostenrijk gelden er gedifferentieerde vrachttarieven:

  • Zwitserland: 10% van de waarde van de goederen - minimaal € 69,- (netto)
  • Oostenrijk: 10% van de waarde van de goederen

De omvang van je kast bepaal je heel gemakkelijk zelf met onze opmeetinstructies. Belangrijk is dat je rekening houdt met marges rondom. Als je deze klus liever door een professional laat uitvoeren, kun je ook onze opmeetservice boeken.
Wij stellen je voor iedere kastvorm opmeetinstructies ter beschikking. Hiermee wordt het opmeten heel eenvoudig. Inbouwkasten worden altijd met wat ruimte aan alle kanten gemeten. Deze ruimte (ook wel „schaduwvoeg" genoemd) heb je nodig om de kast zonder problemen te kunnen monteren. Je moet er dus wel flink naast zitten, om een kast te krijgen die niet past. Als je met een duimstok en een potlood om kan gaan, kan er eigenlijk niets mis gaan!
Kasten:
Met een schuine wand links of rechts mag de maximale hellingshoek niet meer zijn dan 60 graden. Bij een scherpere hellingshoek kunnen we geen schuine wand produceren. Als alternatief kunnen we hier wel een trapsgewijze kast maken, de prijs hiervoor zal zich hierdoor minimaal veranderen. De minimale diepte voor een kast bedraagt bij ons 15 cm. De maximale diepte is 80 cm, mocht je toch een diepere kast willen dan kunnen we 2 kasten achter elkaar maken. De kast elementen mogen niet smaller als 35 cm zijn. Een maximale breedte daarentegen hanteren we niet.

Laden:
Laden moeten een minimale breedte van 34 cm hebben en mogen maximaal maar 100 cm breed zijn. Bij inliggende lades is dit maximaal 80 cm.

Kledinglift:
Een kledinglift kunnen we pas in een element inbouwen vanaf een minimum (buiten)maat van 79 cm.

Deuren:
Deuren kunnen maximaal 60 cm breed zijn, deze worden anders te zwaar en zorgen er voor dat ze te veel ruimte nodig hebben om te worden geopend. Mocht een element breder dan 60 cm zijn dan kunnen we hiervoor dubbele deuren aanleggen. Als je liever één enkele deur hebt, maar deze niet kunt configureren, verhoog je in stap 3 het aantal elementen. Deze worden dan smaller, waarna je een enkele deur kunt configureren. In stap 3 van de configurator kan je eventueel ook de breedte van een kastelement aanpassen.
Onze standaard scharnieren hebben een openingshoek van iets meer dan 90 graden. We hebben echter ook scharnieren met een openingshoek van 170 graden. Deze kosten per stuk slechts € 8,- meer zonder demping of € 10,- meer met demping. Vermeld eventuele speciale wensen in het opmerkingenveld.
Een inloopkledingkast bestaat meestal uit meerdere losse kasten, deze kunnen individueel ontworpen worden. Wij ondersteunen je graag bij het ontwerpen hiervan. Stuur ons simpel weg een ruimtelijke (HxBxD) schets toe en wij ontwerpen het voor jou. Natuurlijk krijg je ook een tekening met het totale beeld van de inloopkledingkast. Neem hiervoor simpel contact met ons op per e-mail of telefoon.
Als je niet zeker bent in welk decor jouw nieuwe kast gemaakt moet worden is het mogelijk om, kosteloos decorstalen toegestuurd te krijgen. Hiermee kan je in alle rust jouw favoriete decor voor jouw nieuwe kast uitzoeken.
Ja, een vaste legplank wordt automatisch boven je lade geplaatst. Je hoeft hier geen extra plank te plaatsen.
Wij adviseren een minimale diepte van 55 cm voor het gebruik van een kledingroede.
In stap 3 van de configuratie kan je de horizontale en verticale verdeling gebruiken om de gewenste kastelementen onder te verdelen. In stap 5 heb je dan de mogelijkheid om deuren te plannen voor deze extra verdeelde elementen.

Onze kasten worden in stevig verpakte delen geleverd. Alles wat in de fabriek in elkaar kan worden gezet, wordt van tevoren al door ons gemonteerd. Deuren hoeven alleen nog maar te worden vastgeklikt, schuifladen zijn al verlijmd en in elkaar geschroefd etc. Bekijk onze video om een indruk te krijgen van wat er door ons wordt voorgemonteerd.
Alle onderdelen hebben stickers met nummers die weer overeenkomen met nummers in de uitgebreide montagehandleiding. Zo weet je precies welk onderdeel waar hoort. De achterwand wordt bijv. direct vanaf de voorkant vastgeschroefd, zodat de kast niet meer hoeft te worden verplaatst. De montage is echt een fluitje van een cent.

Als je deze klus toch liever aan een vakman overlaat dan heb je twee mogelijkheden:

  • Je kunt zelf een meubelmontagebedrijf bij jou in de buurt boeken. Dit is meestal niet zo duur en de meeste bedrijven bieden een snelle service.
  • Je kunt de kast ook door ons laten leveren en door één van onze meubelmontagepartners in elkaar laten zetten. Je ontvangt dan een rekening van ons of direct van onze partner.

De kasten zijn gemaakt van Eurodekor-spaanplaat. Dit is een spaanplaat die met een houtdecor of een eenkleurig decor is gelamineerd.
Onze kasten en open kasten zijn allemaal gemaakt van Eurodekor-spaanplaat van topkwaliteit. De ombouw en de fronten zijn 1,9 cm dik en ook de achterwand en de bodems van de laden zijn met hun 8 mm erg stevig.
Bij jouwMaatkast.nl kun je ook je eigen badkamermeubels configureren. Je kunt bij ons terecht voor kasten, hoekkasten, hangkasten, spiegelkasten en opzetkasten. Alle randen zijn van een hoogwaardige coating voorzien en zijn hierdoor optimaal tegen vocht beschermd. Verder kun je bij ons ook een offerte voor een wastafelonderkast aanvragen.
Op aanvraag kunnen we tegen een meerprijs ook planken van 25 mm dik leveren. De prijs wordt bepaald op basis van de breedte van de planken en het aantal.
Onze kasten en open kasten zijn ook geschikt voor wandmontage. Vermeld aan het einde van het configuratieproces in het opmerkingenveld dat je de kast als hangkast wilt gebruiken. We zorgen er dan voor dat je de kast ook kunt ophangen. Hangkasten kunnen helaas niet van schuifladen worden voorzien. De meerprijs voor beslag hangt af van de grootte en het gewicht van de kasten. De vereiste haken zijn niet bij de levering inbegrepen. Deze zijn echter in elke doe-het-zelfzaak tegen een voordelig prijs verkrijgbaar.
Ja, deurscharnieren en laden zijn altijd voorzien van soft-close mechanismen in de Premium en Exclusive-productlijnen. De ladegeleiders in deze productlijnen zijn voorzien van volledig uittrekbare geleiders en dempers. In de Basic-productlijn zijn de deurscharnieren en ladegeleiders niet gedempt. Indien je een soft-close mechanisme wenst (tegen meerprijs), kan je ons dit meedelen in het opmerkingenveld aan het einde van de configuratie.

Met onze onlineconfigurator stel je jouw kast, open kast of sideboard makkelijk samen. Tijdens de configuratie zie je in een afbeelding je geplande meubelstuk en de huidige prijs. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, krijg je een bevestigingse-mail toegestuurd met je bestelling. Daarna kijken wij je bestelling nog na en krijg je zo snel als mogelijk een rekening van ons toegestuurd. Na betaling van deze rekening gaan onze timmermannen het door jou individueel ontworpen meubel op maat maken.

Mocht er in de loop der tijd een onderdeel van jouw kast beschadigd raken dan kan je dit zonder problemen nabestellen. Wij slaan alle kasten met een identificatienummer op. Hierdoor hoef je alleen het rekeningnummer aan ons door te geven en wordt het gewenste onderdeel zonder problemen na geproduceerd.
Ja, het is mogelijk normale grepen mee te bestellen - maar niet online in de configurator. Noteer hiervoor in het notitieveld bij de bestelling welke grepen je wenst te hebben.

We hebben veel verschillende grepen om uit te kiezen. Hier vind je een overzicht van alle grepen [PDF] die in ons assortiment zitten. Toch liever een andere greep neem dan contact op met onze klanten service samen vinden we een oplossing!

Ja, dat kan. Het voetstuk kan in stap 3 worden gewijzigd of verwijderd.
Je ontvangt van ons alles wat er nodig is om je kast zelfstandig in elkaar te zetten.
Het beslag vind je meestal in een kleine doos die mee is verpakt.
Ja, maar bij kasten met een push-to-open-mechanisme ontstaat er wel een spleet van ca. 4 mm tussen de deur en de ombouw. Bij een geringe hoogte is de spleet altijd zichtbaar. Bij laden kunnen wij dit mechanisme ook aanbieden.
Ja, bij ons zijn ook spiegeldeuren verkrijgbaar. De spiegels zijn 4 mm dik en worden door ons met speciale kleefband en lijm op de deuren verlijmd. De afstand tot de rand van de deur bedraagt 2 mm. Een spiegel aan de binnenzijde kan niet groter zijn dan de afstand tussen de scharnierpot en de schroefgaten van de deurgreep. Hierdoor is de spiegel 100 mm smaller dan de deur. Spiegeldeuren kun je zelf configureren met de onlineconfigurator. Let op: de spiegel mag niet met siliconen in aanraking komen. Siliconen beschadigen de coating aan de achterkant. Gebruik daarom geen siliconen voor het verlijmen of afdichten van de spiegel!
Je kunt bij ons ook een afsluitbare kast configureren. We gebruiken hiervoor draaistangsloten. De deur wordt aan de buitenkant voorzien van een draaiknop en aan de binnenkant van een cilinderslot. Bij meerdere deuren kun je kiezen of je verschillende sleutels wilt. Als een element een linker- en een rechterdeur van gelijke hoogte heeft, wordt het slot op de rechterdeur gemonteerd (het slot is dus voor beide deuren). Een draaistangslot kost € 69 incl. btw en verzending. Het slot wordt volledig gemonteerd. Je hoeft de deur alleen maar af te hangen. Als je een slot configureert, komt de handgreep te vervallen. Kies in de onlineconfigurator hoe je de afsluitbare deur wilt monteren.
De meerprijs voor een kledinglift bedraagt slechts € 119.
Nee, je kunt ons ook een schets met de gewenste maten van je wenskast opsturen. Wij ontwerpen dan jouw kast voor je en sturen je een aanbieding toe. Hiertoe kun je ons makkelijk per e-mail bereiken.
Ja, dat is geen probleem. In onze showrooms in Duitsland (Frechen bij Keulen, Düsseldorf en Soest) kun je onze gestoffeerde meubels en de verschillende bekledingen in diverse uitvoeringen zien en voelen. Ook kun je alle zitmeubels uitproberen. Bovendien hebben we alle stoffen en leersoorten in de beschikbare kleuren voor je klaarliggen, zodat je een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is.
Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
paypal
amazonpay
powered by webEdition CMS